Get Adobe Flash player

Fotoshoot

 

img_5858 large (Small)

 


Wat doe ik?

* Chroma-Key fotoshoot

* Hyves / Facebook foto’s

* Persoonsfotografie

* Groepsfoto’s

* Bedrijfsfeesten

* Bruidsfotografie

* Reüniefoto’s

 

 

 

 

Wat lever ik af?

De mogelijkheden zijn enorm. Maar wat er ook uiteindelijk uitkomt, U krijgt zondermeer altijd alle foto’s die gemaakt zijn aangeleverd op DVD-Rom. Het is aan U om te bepalen wat U hier verder mee doet. Ik probeer vooraf altijd met U een duidelijke prijsafspraak te maken, uitgaande van Uw wensen. Zo komt U achteraf nooit voor verassingen te staan, weet U precies waar U aan toe bent.

De vier meest gebruikelijke vormen die ik ken zijn een eenvoudige fotoshoot,  chroma key fotoshoot, een album of de luxe uitvoering.

 

Hoe ga ik te werk?

Afhankelijk van uw wensen,  van wat u wilt kom ik eerst voor een oriënterend gesprek. Bij grotere opdrachten maak ik tijdens dat eerste gesprek al vaak een eerst fotosessie bij U thuis. Want: iedere locatie heeft zijn eigen charmes. Zo krijgt U alvast een eerste indicatie van mijn manier van werken, ook al is het uiteindelijke resultaat vaak even snel in elkaar gezet.

Bij Uw akkoord plannen we dan een vervolggesprek, waarin we Uw uiteindelijke wensen en alle (on)mogelijkheden in kaart brengen.

 

Een eenvoudige fotoshoot

Het standaard fotowerk. Alle foto’s worden, zoals al genoemd, op DVD-Rom afgeleverd. Het is aan U om te bepalen wat er verder met de gemaakt foto’s gaat gebeuren. Afleveren van de gemaakte foto’s is binnen een aantal werkdagen Voor een eenvoudige fotoshoot moet U tellen op een € 50.00 per uur, afhankelijk van de gekozen locatie en de reistijd. 

 

Chroma key

voorbeels ascreations 01Je fotografeert een of meerdere personen voor een geheel groene achtergrond zie foto linksboven. Op de computer kan vervolgens de groene achtergrond doorschijnend worden gemaakt. Door daarna een tweede bestaande foto op een tweede spoor geplaatst,  lijkt het alsof het onderwerp in een heel andere omgeving staat, dan in werkelijkheid het geval is. Hierdoor kan de indruk gewekt worden dat iemand bijvoorbeeld op een andere plaats is, vliegt, of op een tropisch eiland zit. Een chromakey fotoshoot kan bij u op locatie, zodat u in een vertrouwde omgeving bent. Hierbij nemen wij een mobile fotostudio mee, en de benodigde apparatuur. De kosten van deze fotoshoot moet u tellen vanaf €75.00  per uur, afhankelijk van de gekozen locatie en de reistijd. Let wel op dat u geen groene kledingstukken draagt, en  zorg voor wat vrije ruimte om te kunnen werken, want u wilt uiteindelijk toch goed op uw foto’s staan.

 

 

Een album

Ik kan een compleet digitale presentatie van Uw foto’s maken. Leuk om nog eens naar Uw foto’s te kijken of om cadeau te geven. Zo’n presentatie, met diverse foto’s welke bewegen en een bijpassend achtergrondmuziekje hebben, kan variëren van 1 tot 60 minuten. Uiteraard krijgt U inspraak in de gekozen foto’s, de volgorde, de achtergrondmuziek en wat diens meer zij.

Richttijd voor het maken van zo’n presentatie is ongeveer een week.  Richtprijs voor het maken van een complete presentatie (uitgaande van 2.5 uur fotowerk): vanaf €350,00. Bij een fotoshoot van een uur moet u tellen vanaf € 175.00, afhankelijk van de gekozen locatie.

 

De luxe uitvoering

De meest uitgebreide variant is een combinatie tussen foto en video. Ook deze uitvoering wordt geleverd met alle foto – en videomateriaal op DVD-Rom. Het uiteindelijke product is een combinatie van foto’s en videobeelden, met bijpassende muziek.

U hebt volledige controle over de eindpresentatie: U kunt zelf aangeven welke foto’s c.q. videobeelden waar en hoe lang getoond worden. U kunt kiezen voor een bijpassend muziekje. Of U geeft mij de regie in handen, dan maak ik de complete presentatie.

Richttijd voor de levering van een presentatie met 4 uur fotowerk is ongeveer twee weken, de prijzen beginnen vanaf € 475.00. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de duur van de presentatie en van Uw wensen.

 

Interesse?

Heef U interesse in mijn fotowerk of wilt U meer informatie? Neem contact met me op:

 

Telefoon:           077-3072371

E-mail:               Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Internet:             www.beringe.eu

KVK nr.             14099191

 

Met vriendelijke groet,

Uw fotograaf, André Sengers.